U bent hier

DOMO - Cannelloni van rammenas en zalmtartaar

Cannelloni van rammenas en zalmtartaar

400 g rauwe zalm
1 rammenas
1 sjalot, fijngesnipperd
2 bio limoenen
1 bussel koriander, fijngehakt
1 tl roze peper
4 el olijfolie
peper en zout
  1. Hak de zalm fijn. Voeg er een fijngesnipperde sjalot, de geraspte schil van 1 limoen, de roze peper en de fijngehakte koriander bij. Kruid met peper, zout en voeg 3 el olijfolie en het sap van een limoen toe.
  2. Schil de rammenas en snijd hem in ultrafijne plakjes met een mandoline.
  3. Leg de plakjes rammenas op een plank, schep er wat zalmtartaar op en rol ze op zoals cannelloni.
  4. Schik de zalmcannelloni op een bord en kruid nog even bij met peper en zout. Besprenkel met wat olijfolie en werk af met roze peper en enkele schijfjes limoen.