U bent hier

Canapés van bintjes met rilette van makreel en mierikswortel
4 bintjes
1 blik gegrilde makreelfilets
1/2 bussel bieslook
1 klein teentje knoflook
1 tl currypoeder
2 kleine sjalot
1 limoen
2 el mierikswortel
1 dl room
olijfolie
verse dille
verse tijm
haringeitjes
- Snij de bintjes in plakken van 1 cm, kook ze beetgaar en bak ze nadien in olie in de pan. Kruid met peper en zout en verse tijm.
- Doe de makreelfilets samen met hun olie, een teentje look, het currypoeder en het sap van de limoen in de blender. Mix tot je een mooi massa hebt.
- Klop de room lobbig om en meng er zachtjes de makreel onder.
- Snipper een kleine sjalot en de bieslook fijn en meng onder de rilette.
- Serveer de rilette op de aardappelplakjess en werk af met de mierikswortel, de haringeitjes en een takje dille.
Smakelijk!