U bent hier

Bloemkool-paprikasoep

Bloemkool-paprikasoep

1 kleine bloemkool
3 paprika's
1 grote ui
3 teentjes look
60 g cashewnoten
1 l water
2 groentebouillonblokjes
3 el witte miso
0,5 tl komijn
peper en zout
olijfolie
toppings: geroosterde cashewnoten en verse kruiden
  1. Snijd de bloemkool in roosjes en de paprika’s in reepjes. Vet ze in met wat olijfolie en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Zet ze in een voorverwarmde oven van 175°C gedurende 30 min.
  2. Snijd de ui in stukken en doe deze samen met de teentjes look in een vuurvast kommetje, doe er wat olijfolie over en zet ook dit kommetje voor zo’n 10 à 15 min. mee in de oven.
  3. Doe daarna alle gegrilde groenten, de ui, look en ook alle andere ingrediënten (behalve de topping) in de soepmaker. Kies het programma ‘Extra smooth’.
  4. Serveer de soep met geroosterde cashews en verse kruiden.

Smakelijk!