Benodigheden
- 500 g mager rundvlees
- 6 el Worcestersaus
- 4 el (Japanse) sojasaus
- 3 el honing
- 1 el paprikapoeder
- 1 tl knoflookpoeder
- ½ tl vers gemalen peper
- 1 tl gerookt paprikapoeder
Bereiding
-
Snijd het vlees met een snijmachine in dunne plakken van 3 à 4 mm.
-
Doe alle overige ingrediënten in een kom.
-
Wentel de plakken vlees één voor één in de marinade en zorg ervoor dat de marinade overal op het vlees zit. Laat het vlees afgedekt minstens 3 uur (langer mag ook) in de koelkast marineren.
-
Dep alle plakken vlees goed droog met keukenrol en schik ze naast elkaar. Zorg ervoor dat ze niet overlappen.
Tip: als je het vlees vooraf invriest, is het eenvoudiger te snijden met een snijmachine.
Smakelijk!
23 september 2022