in vergelijking
Geen producten geselecteerd.

DOMO Premium haardroger + gratis verwenpakket

SKU
DO2135HD-PROMO

DOMO Premium haardroger + gratis verwenpakket

SKU
DO2135HD-PROMO

Op zoek naar de perfecte haardroger om je ochtendroutine te versnellen en je haar in een handomdraai te laten stralen? Maak kennis met de DOMO Premium haardroger DO2135HD, nu verkrijgbaar voor slechts € 149,95 in plaats van € 199,95!  

EN dat is nog niet alles...

Als klap op de vuurpijl ontvang je bij je aankoop ook een GRATIS luxe verwen set ter waarde van € 44,95! Dit verwenpakket bestaat uit een een set van 2 luxe handdoeken van Belgisch merk Clarysse en een heerlijke geurkaars van Ukiyo. Klik hier voor meer info.

Special Price 14995 Regular Price 19995
Op voorraad
Prijzen incl. BTW en taksen

Waarom kiezen voor DOMO?

  • Kwalitatieve toestellen aan een scherpe prijs
  • Eigen herstelatelier
  • Belgisch merk
Beschrijving

More about DOMO Premium haardroger + gratis verwenpakket

In een mum van tijd een perfect gestyled kapsel? Met de premium haardroger DO2135HD van DOMO doe je dit zonder je haar te beschadigen. Integendeel, dankzij de water ionen technologie hydrateer je je hoofdhuid en wordt je haar tot in de wortel gevoed. Vaarwel statisch en kroezend kapsel, hallo glans! De intelligente warmteregelaar beschermt de haarvezels en zorgt dat je haar niet oververhit raakt of uitdroogt. Het innovatief air pressure design zorgt voor een geconcentreerde luchtstroom met een snelheid tot wel 72 000 RPM, wat de droogtijd aanzienlijk verkort.

Documenten