U bent hier

Ontdek deze ‘coole’ DOMO toestellen om de lente mee in te gaan!

Sidy by Side koel-vriescombinatie DO99505S

De Sidy by Side koel-vriescombinatie van DOMO heeft een ruim koel- en vriesgedeelte. Daarnaast heeft het ook verschillende functies: vakantiemodus, kinderbeveiliging, alarm bij hoge temperatuur, supervriezen en superkoelen. Noem maar op, dit toestel is op alles voorzien! De achterwand bevat een metal cooling bekleding die de koude lucht vasthoudt om een langere versheid te garanderen. Aan de voorzijde is een extern led-display om de temperatuur te regelen. Bovendien is de inhoud 532 liter en heeft het een invriesvermogen van 14 kg per dag. Deze zwarte koelkast/diepvriezer combinatie zal sowieso prachtig staan in elk interieur!

DOMO Side by Side koel-vriescombinatie DO99505S, aanbevolen verkoopprijs: €1.299,95

 

 

Diepvriezer DO1071DV

Ben je op zoek naar een diepvries van kleiner formaat? Deze heeft een inhoud van 87 liter en kan per dag tot 4,4 kg invriezen. Daarnaast heeft het een mechanische temperatuurregeling en 3 transparante lades om jouw ingevroren producten netjes in op te bergen. Met de compacte afmetingen (van B 55 x D 58 x H 85 cm) vind je snel een plekje voor deze diepvries, super handig!

DOMO diepvriezer DO1071DV, aanbevolen verkoopprijs: €349,95

 

 

4-deurs koel-vriescombinatie DO945SBS

Nog een topper uit de collectie en wel opvallend met zijn 4 deuren is deze koel-vriescombinatie met een inhoud van 421 liter. De multi-luchtstroomtechnologie zorgt voor een gelijkmatige temperatuur, maar daar bovenop ook voor een eenvoudig en zorgeloos onderhoud. Via het gebruiksvriendelijke display aan de buitenkant stel je makkelijk de elektrische temperatuurregeling in en ook voor de koellades zijn de temperatuur en vochtigheid apart af te stellen. Deze koelkast met inox look heeft ook een automatisch NO FROST koelsysteem dat zowel de lucht als het aanwezige vocht uit het vriesgedeelte opzuigt.

DOMO 4-deurs koel-vriescombinatie DO945SBS, aanbevolen verkoopprijs: €1.249,95

 

 

Koelkast en diepvriezer DO929RKR

Geen fan van de moderne looks? DOMO got your back! Deze koelkast en diepvriezer in één heeft een knappe rode retrolook met een inhoud van een kleine 250 liter (koelgedeelte: 194 l en vriesgedeelte 52 l). Het is een echte klassieker met 4 glazen leggers, plus groentenlade in het koelgedeelte en 1 legger in het vriesgedeelte. Be proud of your retro!

DOMO koelkast en diepvriezer DO929RKR, aanbevolen verkoopprijs: €749,95

 

 

Koel-vriescombinatie DO992BFK

Toch eerder fan van de klassieke modellen? DOMO heeft de koel-vriescombinatie met een inhoud van 262 liter en een invriesvermogen van 3,2 kg per dag. De met draaiknop te bedienen temperatuurregeling en magnetische afsluiting zorgen voor een constant temperatuurbehoud. Het koelgedeelte heeft 4 glazen leggers en het vriesgedeelte heeft 3 lades. Met zo’n witte koelkast/diepvriezer ga je back to basics, maar met kwaliteit voorop!

DOMO koel-vriescombinatie DO992BFK, aanbevolen verkoopprijs: €599,95

 

 

 

Diepvrieskoffer DO935DVK

Wist je dat een diepvrieskoffer minder stroom verbruikt én dat je er meer in kan opbergen? Twee goede redenen om het aankopen van zo’n vrieskoffer in overweging te nemen. DOMO heeft er zo één met een inhoud van 195 liter en een dagelijks invriesvermogen van 12 kg. Het heeft een elektronische temperatuurregeling, ledverlichting en een handig, te verplaatsen opbergmandje om kleine diepvrieswaren te verzamelen.

DOMO diepvrieskoffer DO935DVK, aanbevolen verkoopprijs: €399,95

 

 

 

Premium wijnkoelkast DO91606W

Met de wijnkoelkast van DOMO kan je heerlijk wijnen en genieten op elk moment. Met deze koeler kan je wel 32 flessen op temperatuur bewaren op een betrouwbare temperatuurzone volgens het bereik van 5 tot 22°C. Het is eenvoudig te plaatsen in kelders en bergingen vanaf 10 °C en bovendien is er een mogelijkheid om door een installateur de koelkast in te bouwen dankzij het built-under ontwerp. Het is niet alleen makkelijk in gebruik, de koelkast heeft ook een mooie transparante look. Het bevat 6 planken uit gelakt hout waarvan je de 5 bovenste eenvoudig kan verstellen van hoogte. Daarnaast is het ook makkelijk te bedienen met de leddisplay.

DOMO premium wijnkoelkast DO91606W, aanbevolen verkoopprijs: €549,95