U bent hier

Jeroen De Pauw is nieuwe DOMO ambassadeur

Jeroen De Pauw is nieuwe DOMO ambassadeur

Vanaf dit jaar is chef, foodlover en televisiekok Jeroen De Pauw ambassadeur van DOMO.

Jeroen De Pauw is chefkok in hart en nieren en van alle markten thuis. Hij werkte in sterrenrestaurants, kookte voor artiesten als Axelle Red en Tom Waits en schitterde in verschillende kookprogramma’s van de VRT en njam.tv. Hij is ook eigenaar van ‘Canape’, een nieuwe horecabeleving met restaurants en een webshop waar alles draait rond aperitieven.

“Wij kijken alvast uit naar de flinke portie culinaire rock-‘n-roll die Jeroen ons zal brengen. Hij kookt vanuit zijn buik en zonder te veel tierlantijntjes. Dat maakt van hem de ideale DOMO ambassadeur, want onze producten zijn bedoeld voor iedereen, of je nu een echte keukenprinses of beginneling bent.”, zegt Wim De Voeght, CEO van DOMO Elektro.

De afgelopen jaren gebruikte Jeroen al vaker DOMO producten. Zo bedacht hij enkele smakelijke gerechtjes voor het Waffle Genius wafelijzer (kruidenwafels met gerookte zalm, Libanese wafels) en de 1000 W-blender (canapés van bintjes, mais-chili pesto). Maar vanaf 2021 zal de samenwerking dus nog intensiever worden.

Welkom bij de DOMO-familie, Jeroen!