U bent hier

Moederdagcadeaus van DOMO

handige toestellen van DOMO waar elk moederhart sneller van gaat slaan

Aan alle zonen en dochters, 9 mei is het weer zover: Moederdag! Dé dag bij uitstek om je liefste mama eens extra in de bloemetjes te zetten. Het vinden van een juist cadeau voor jouw mama kan best wel lastig zijn. En zeg nu zelf, het ene moederdagcadeau is het andere niet. Wij hebben enkele cadeautips opgelijst waarvan er ongetwijfeld minstens één zal tussenzitten waarmee je ze veel plezier kan doen!

Voor alle moeders die het dweilwerk liever achterwege laten, is er de superhandige DO235SW vloerreiniger. Jouw mama, moeke, mutti,... zal nog nooit zoveel plezier hebben gehad tijdens het boenwerk! ;) Een vloerreiniger kan je zien als een stofzuiger en een elektrische dweil in één. De DOMO vloerreiniger is geschikt voor alle soorten harde vloeren en is volledig snoerloos. Als kers op de taart is het toestel heel wendbaar en smaller dan een standaard dweil waardoor je zelfs de moeilijk bereikbare plekjes gemakkelijk even meeneemt. Van een praktisch cadeau gesproken!

Is je mama echt de keukenprinses? Dan mag een goede keukenrobot op het aanrecht thuis zeker niet ontbreken. Met de krachtige DO9079KR keukenrobot Pro inclusief kneedhaak, klopper en roestvrijstalen ballongarde zal kloppen en kneden een makkie worden voor jouw mama. Voor degene die hun keukenrobot graag nog wat willen upgraden zijn er nog de food processor, aardappelschiller, vleesmolen, groentesnijder en pasta-accessoires of blender die afzonderlijk kunnen nabesteld worden. Haal die kookkunsten maar boven…

Op zoek naar een toestel dat iets meer low-budget is, maar zeker niet minder leuk? Met de veelzijdige My Express maak je een pizza in slechts 12 minuten. Het is een oventje ideaal voor gerechten zoals een omelet, quiche, tortilla’s, pannenkoeken en nog zoveel meer gerechten die je in het bijgevoegde receptenboekje kan vinden.