U bent hier

Dankzij deze toestellen maak je je goede voornemens in 2022 waar!

Op zoek naar een gezonde aanvulling op je ontbijt? Of naar een voedzaam tussendoortje? Probeer dan eens een smoothie te maken. Smoothies zitten boordevol vitaminen en je kunt er bovendien oneindig mee variëren. Met DOMO’s High Speed Blender is het echt kinderspel! Je verzamelt je fruit, groente, zuivel of andere ingrediënten naar keuze, doet die in de glazen kan en verder laat je de blender z’n werk doen! We helpen je alvast op weg met enkele lekkere smoothie-recepten zodat je jouw goede voornemens direct kan omzetten in nieuwe gewoontes.

Recept kleurige laagjessmoothie

Recept avocado-mango smoothie

Recept candybar smoothie

 

Gezond(er) bakken? Het kan met DOMO’s DO536FR Deli-fryer of heteluchtfriteuse. Hiermee wordt er namelijk tot 80% minder vet gebruikt. Laat de klassieke frituursnacks en kroketten even voor wat ze zijn, en probeer dit jaar eens de heerlijke recepten voor vlees, quiche, cake en nog veel meer! Een niet te missen toestel waardoor je die gezonde voornemens met gemak waarmaakt! Het nieuwe model in inox verdient met zijn mooi design bovendien een vast plaatsje op je keukenaanrecht.

Bamboo Teppanyaki – DO8311TP

Geef toe, meestal verdwijnt dat teppanyaki-toestel na de feestdagen en veel te uitgebreide kerstdiners terug in de kast. Maar wist je dat eten bereiden op de teppanyaki eigenlijk ook gezond kan? Je kiest namelijk zelf welke vetstof je gebruikt en hoeveel je ervan gebruikt. Vervang de boter door een kleine hoeveelheid olie en de grote stukken vlees door wat meer groenten of een stukje magere vis. DOMO-ambassadeur Jeroen De Pauw geeft alvast het goede voorbeeld.