U bent hier

Nieuws

Lichtmis: de lekkerste pannenkoeken dankzij DOMO
De donkerste dagen zijn voorbij en de lente staat voor de deur. Op 2 februari is het weer zover, dan is het Maria-Lichtmis en dat vieren we traditioneel met… pannenkoeken! Met de baktoestellen van DOMO tover je de lekkerste pannenkoeken in een handomdraai op tafel.
DO7108S 'BESTE KOOP'
Het DOMO strijkijzer met stoomgenerator DO7108S kreeg de titel ‘Beste Koop’. Test Aankoop voert op onafhankelijke wijze vergelijkende producttests uit. De titel van 'Beste Koop' wordt toegekend aan producten die in die tests de beste prijs-kwaliteitverhouding hebben.
Het DOMO espressomachine DO711K kreeg de titel ‘Beste Koop’ Test Aankoop voert op onafhankelijke wijze vergelijkende producttests uit. De titel van 'Beste Koop' wordt toegekend aan producten die in die tests de beste prijs-kwaliteitverhouding hebben.
Wout Van Aert is veldrijder en wegwielrenner. Hij is geboren en getogen in het Kempense Herentals, waar ook de roots liggen van DOMO. Deze topsporter vertrouwt voor zijn huishoudelektro al enkele jaren op de kwaliteit van DOMO. Dit zijn zijn 3 favoriete toestellen...

Pagina's