in vergelijking
Geen producten geselecteerd.

Soepmakers

Niets beter dan zelfgemaakte soep, toch? Soep is lekker, gezond en makkelijk te maken, zeker als je werkt met een soepmaker. Je gooit alles in de soepmaker en hebt er verder geen omkijken naar!  Kies je favoriet uit ons assortiment en ontdek alle  mogelijkheden en extra functionaliteiten per toestel.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

Een soepmaker is de makkelijkste manier om zelf soep te bereiden. Want niets is beter dan verse, zelfgemaakte soep, toch? De DOMO soepmaker maakt de bereiding van een soep mogelijk met minimale inspanning. Bekijk nu ons assortiment en vind de soepmaker die geschikt is voor jouw keuken. Bij DOMO kun je genieten van gratis levering in België bij een bestelling van meer dan 25 euro.

Werking van de soepmaker

Een elektrische soepmaker vereenvoudigt het kookproces enorm. Het biedt de mogelijkheid om ingrediënten te verwerken tot heerlijke soepen van verschillende texturen. Je kiest ingrediënten uit die je in de soep wilt en stopt deze in de soepmachine. De soepmachine snijdt, kookt én blendt de ingrediënten in het apparaat. Ideaal om snel een gezonde, verse maaltijd te bereiden voor het hele gezin. Wil je gebruik maken van andere, handige keukenapparaten? Misschien kan een blender, contactgrill of mixer van DOMO jou ook helpen in de keuken.

Veelzijdigheid in gebruik

De soepmaker van DOMO is veelzijdig in het gebruik. Wil je meer dan enkel soep maken? De apparaten zijn ook geschikt voor het bereiden van babyvoeding, confituur, smoothies, milkshakes en zelfs pastasauzen. We raden je wel aan om bij de producten goed de beschrijving te lezen. Het gebruik van de soupmaker hangt af van de verschillende toestellen. Ook is het belangrijk om te kijken naar de inhoud van de soepmaker. Ben jij een grote soepeter of bereid je soep voor het hele gezin? Dan raden we je aan om een soepmaker van 2 liter te kiezen. Ben je van plan om kleinere soepmaaltijden te bereiden? We hebben ook varianten van 1,2 liter en 1,6 liter.

Onderhoud en reiniging van de soepmaker

Wil jij zo lang mogelijk genieten van jouw soepmaker? Dan raden we je aan om dit toestel goed te onderhouden en te reinigen na ieder gebruik. Want dit zorgt er namelijk voor dat de functionaliteit en hygiëne lang blijft behouden. Onze soepmakers zijn zo ontworpen dat ze eenvoudig te reinigen zijn. Zo hebben sommige soepmachines afneembare onderdelen die vaatwasserbestendig zijn. Op die manier zijn ze gemakkelijk schoon te maken na elk gebruik. Voor een handmatige reiniging raden we aan om de kan en messen direct af te spoelen. Op die manier kun je voorkomen dat er voedselresten gaan vastkleven aan de soepmaker. Let op dat je de elektrische onderdelen van de soepmachine niet onderdompelt in water. Ook vermijd je best schurende reinigingsmiddelen of harde borstels bij het schoonmaken. Dit kan namelijk bepaalde onderdelen van de soepmaker beschadigen.

Koop je soepmaker bij DOMO

Een soepmaker is geschikt voor iedereen. Van drukke ouders tot culinaire liefhebbers of een minder goede keukenprinses. Ontdek de eenvoud en verschillende mogelijkheden in de keuken met onze soepmakers. Bekijk het assortiment op de website. Kies een model dat past bij je kookstijl en behoeften. Een heerlijke verse soep maak je met een soepmaker van DOMO. Je bestelling wordt geleverd binnen één tot drie werkdagen. Bij vragen neem je best contact op met onze klantendienst.