in vergelijking
Geen producten geselecteerd.

Snijmachines

Wil je je eigen brood snijden zodat het langer vers blijft? Of ben je vooral een kaaseter en wil je zelf bepalen hoe breed je sneetjes zijn? Je vindt hiervoor al onze snijmachines op een rijtje! Kiezen maar!

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

Een snijmachine in de keuken is een handig apparaat voor wanneer je zelf je brood wilt snijden. Ook kun je het bijvoorbeeld gebruiken om kaas of andere vleeswaren te snijden. Het biedt consistentie, versheid en veiligheid voor het perfecte resultaat in de keuken.

De veelzijdigheid van een allessnijder

Ben je liefhebber van zelfgebakken brood? Fan van ambachtelijke charcuterie? Of ben je eerder een keukenheld die experimenteert met verschillende texturen en diktes? De DOMO snijmachine is handig in vele verschillende situaties.

Welk snijmachine moet je kiezen?

Eerst en vooral is het belangrijk om te kijken waar jij behoeften aan hebt. Wil je brood, vlees of kaas snijden? Of liever alles in één dezelfde snijmachine? Bij DOMO Elektro hebben we verschillende soorten snijmachines. Je hebt de keuze uit compacte modellen voor in een bescheiden keuken, maar ook robuustere varianten voor grotere keukens. Ieder toestel is uitgerust met unieke functies.

Verschillende functies

Het mes van de allessnijder kan verschillen per toestel. Vele van onze toestellen hebben een krachtig mes dat licht gekanteld is. Hiermee kun je de snijdikte naar wens aanpassen tot 15 mm. Je hebt dus de vrijheid om dunnere of dikkere plakjes te snijden. Daarnaast hebben sommige snijmachines ook een voedselduwer. Dit is een veiligheidsfunctie die je gebruikt om voedsel naar het snijblad te geleiden. Een voedselduwer aan een vleessnijmachine is vooral handig bij het snijden van kleinere stukken die moeilijk vast te houden zijn met je handen. Op die manier verklein je het risico op verwondingen.

Kies de juiste snijmachine

Wil jij een snijmachine kopen? Bij het kiezen van een snijmachine voor vlees of ander eten, is het belangrijk om naar verschillende aspecten te kijken. We lichten ze even verder voor je toe:

Grootte snijmachine

De grootte van de allessnijder speelt een belangrijke rol. Past het toestel in je keuken? Of moet je eerder bezuinigen met plaats? Wanneer je een beperkte ruimte hebt, is een compact model bijvoorbeeld handiger. Voor gebruikers van het toestel met meer ruimte, kan een groter model de beste keuze zijn.

Het vermogen

Hoe hoger het vermogen van het toestel, hoe beter het toestel kan snijden. Kies daarom een model met voldoende vermogen om aan jouw behoeften te voldoen. Het vermogen van een allessnijder is namelijk cruciaal voor de prestaties ervan.

Schuine opstelling

Wanneer het toestel schuin is opgesteld, helpt dit met het efficiënt snijden van het voedsel. Dit is te verklaren door de zwaartekracht die meespeelt. Een schuine opstelling van de snijmachine vergt minder inspanning tijdens het versnijden.

Snijmachine kopen van DOMO Elektro

Heb jij een snijmachine gevonden die past bij je behoeften? Plaats dan vandaag nog je bestelling. Je aankoop wordt binnen één tot drie werkdagen geleverd. Daarnaast geniet je van een gratis levering in België bij een bestelling vanaf 25 euro. Heb je toch niet gevonden wat je zocht? Misschien kunnen wij je blij maken met onze broodroosters of broodbakmachines.