U bent hier

De keuze van Wout

Wout Van Aert is veldrijder en wegwielrenner. Hij is geboren en getogen in het Kempense Herentals, waar ook de roots liggen van DOMO. Deze topsporter vertrouwt voor zijn huishoudelektro al enkele jaren op de kwaliteit van DOMO. Dit zijn zijn 3 favoriete toestellen.

Espressomachine (DO711K)

“Ik ben een echte koffiedrinker. Mijn dag begint pas écht na het drinken van mijn ‘coffee shot’. En ik lust het allemaal: espresso, dubbele espresso, latte of cappuccino. Daarom is deze espressomachine van DOMO mijn partner in crime. Met dit toestel maak ik al deze koffiesoorten gewoon zelf.”

 

Steelstofzuiger (DO227SV)

“Thuis hou ik van orde en netheid. Dat zorgt namelijk voor orde in mijn hoofd, waardoor ik ook beter presteer in mijn sport. Kruimels op de vloer of hondenharen op de mat verwijder ik graag zo snel mogelijk. Met een steelstofzuiger is dit echt kinderspel. En dit type is super krachtig.”

 

Wijnkoelkast (DO911WK)

“Ook ik kan genieten van een lekker glaasje wijn ’s avonds of op het terras. De boog kan niet altijd gespannen staan! Met een wijnkoelkast bewaar ik zowel witte als rode wijn op de juiste temperatuur. Voor onverwacht bezoek staat er zo steeds een glaasje klaar.”