U bent hier

De keuze van Steffi

De favoriete DOMO toestellen van healthy foodie Steffi Vertriest
Healthy foodie Steffi Vertriest promoot in haar kookprogramma’s en workshops gezonde en lekkere gerechtjes die toegankelijk zijn voor iedereen. Met de toestellen van DOMO tover je die gerechtjes snel en eenvoudig op tafel. Steffi testte als DOMO ambassadrice al verschillende toestellen uit, maar haar absolute favorieten zijn deze 3 toppers.

My Lemonade DO9197LD

My Lemonade

Iedereen weet dat goed hydrateren belangrijk is. Maar de hele dag door water drinken, is niet altijd makkelijk. Daarom voeg ik graag wat extra smaak toe, zoals bijvoorbeeld appelsienenschijfjes en gember of ananasblokjes en munt. Ik maak dan vaak meteen een grote hoeveelheid in de drankdispenser van DOMO. Zo staat mijn gezonde limonade de hele dag klaar binnen handbereik!”

 

Blender DO710BLBlender

“Ik krijg vaak de vraag wat de eigenschappen zijn van een goede blender. Voor mij moet die vooral krachtig genoeg zijn om zonder problemen noten te malen en zachte smoothies te mixen. Liefst heeft de blender ook niet te veel verschillende onderdelen en is hij makkelijk in onderhoud. Deze blender voldoet aan al mijn strenge eisen. Ik gebruik hem dagelijks!”

 

My Vegetable DO9171SPMy Vegetable

“Groenten spelen de hoofdrol in mijn gerechten. Ze zitten bomvol vitaminen en geven je de nodige energie om de dag door te komen. Als je eens wat originelere dingen wil maken, dan kan ik je een elektrische spiraalsnijder aanraden. Je maakt er op een snelle en vooral makkelijke manier groentensliertjes mee. Super lekker en mooi om te zien!”