Benodigheden
- 1 kg zalmhaasje
- 1 koolrabi
- 1 komkommer
- sap van 1 limoen
- koriander
- 1 tl honing
- 1 chilipeper
- 1 tl sojasaus
- koolzaadolie
- koolzaad
- peper en zout
Bereiding
- Snijd de komkommer in de lengte door en verwijder het gedeelte met de zaadjes. Snijd de komkommer dan in schuine plakjes.
- Schil de koolrabi en snijd hem in dezelfde vorm als de komkommerplakjes.
- Doe alles in een kom en snipper er ook de chilipeper in zonder de zaadjes.
- Hak er ook enkele blaadjes koriander door.
- Marineer de groenten met het sap van de limoen, de honing en de sojasaus.
- Meng het koolzaad met grof zout en peper. Wikkel het zalmhaasje in het koolzaad en bak heel kort aan in de koolzaadolie op een teppanyaki.
- Snijd daarna de zalm in mooie plakjes en dresseer op het slaatje.
Smakelijk!
27 augustus 2022