- Programma: Belgian
Benodigdheden
- 1 rol kant-en-klare bladerdeeg
- beetje bloem
- 100 g verse kruiden (dragon, bieslook, kervel, basilicum, koriander)
- 4 plakjes gerookte zalm
- 1 limoen
- 2 lente-uien
- venkelzaadjes
- zwarte peper
- olijfolie
- 1 potje zure room
- haringeitjes
Bereiding
- Hak al de kruiden fijn en plooi ze tussen het bladerdeeg.
- Rol het deeg nadien terug uit en herhaal dit een 3 keer. Bestuif eventueel met wat bloem, moest het deeg beginnen kleven.
- Verdeel in porties en bak er wafels van met de DOMO Waffle Genius. Kies het programma Belgian.
- Cutter de gerookte zalm samen met het limoensap. Snipper de lente ui en verdeel onder de gehakte zalm.
- Kruid met limoenzeste, zwarte peper, een vleugje olijfolie en enkele venkelzaadjes.
- Serveer de zalm op de wafeltjes en werk af met een toefje zure room en haringeitjes.
Smakelijk!
Wil je Jeroen De Pauw dit recept zien maken? Bekijk dan zeker onderstaande video!
29 juni 2022