Benodigdheden
- 1 blik maïs van 300 g
- 1 gele paprika
- 1/2 chilipeper
- 2 dl maïsolie
- 50 g parmezaanse kaas
- 30 g pijnboompitten
- scheutje water
- oregano
- 100 g bloem
- 1 tl bakpoeder
- olijfolie
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 190°C.
- Maak de broodstengels door de bloem samen met de oregano, zout, olijfolie en een scheutje water goed te kneden. Rol nadien uit met een deegrol en snij in platte reepjes.
- Bak de reepjes krokant op een bakpapier in de oven op 190°C.
- Snij de gele paprika en blancheer.
- Mix de mais, chili, maisolie, parmezaanse kaas , gele paprika en pijnboompitten in de blender tot een mooie pesto. Kruid met peper en zout.
- Serveer de broodstengels met de maispesto.
Smakelijk!
Wil je Jeroen De Pauw dit recept zien maken? Bekijk dan zeker onderstaande video!
6 augustus 2022