Zet de vakantie in met zomerse bites & drinks

Genieten van de zomer met enkele handige DOMO-toestellen

Geplaatst op 1 juli 2022
Zet de vakantie in met zomerse bites & drinks

Zet de vakantie in met DOMO’s zomerse bites & drinks!

Het is officieel, de zomer is sinds vorige week echt begonnen! Waarschijnlijk staan de agenda’s alweer vol met afspraakjes om het verlof onder vrienden of familie te vieren. En hoe doen we dat het liefste… Met eten en drinken natuurlijk! Let’s see wat DOMO in gedachten heeft. 

DOMO is er als eerste bij als het gaat om kinderen te entertainen en verwennen, iets waar de zomervakantie met speelnamiddagen en verjaardagsfeestjes om draait natuurlijk! Gunt het zonnetje ons een stralende dag, dan mikken we zonder twijfel op het likken van een ijsje. Zijn de weergoden ons minder goed gezind, dan kunnen we altijd terugvallen op een leuke wafel-/pannenkoekenbak!

 

DO9232I DOMO IJsmachine met compressor PRO - 2,5 L

Een ijsje smaakt altijd, maar zo’n zelfgemaakte batch speel je nog des te liever naar binnen! Dankzij de ijsmachine van DOMO is het kinderspel om je eigen ijs te draaien. Met dit toestel en een goed recept voor gelato, sorbet of frozen yoghurt ben je één uur later al aan het smullen. De roomijsmachine heeft een krachtige compressor en een ruim volume voor 2,5 liter aan zoete lekkernij. Door de aanpasbare mixsnelheid kies je precies de luchtigheid en ook de hardheid van je ijs. Heb je dat geschikte recept nog niet beet? Snuister dan eens tussen de DOMO-recepten op hun website. Daar vind je onder andere tiramisu softijs, passievruchtensorbet en zelfs twickers ijs!

DO9250W

Weer of geen weer, versgebakken wafels of pannenkoeken gaan er altijd in! Niet alleen omdat ze ons zo lekker smaken, maar omdat het ouderwetse gezelligheid met zich meebrengt waar iedereen van houdt. Nog zo leuk aan wafels is dat ze volledig te pimpen vallen naar eigen smaak. Let’s go mikado met slagroom en chocoladesaus of geef er toch een frisse toets aan door vers fruit toe te voegen! De basis zit alvast goed, want met DOMO’s wafelijzer bak je Belgsiche wafels per 4 op een veilige manier. Het toestel bevat namelijk indicatielampjes, een antiaanbaklaag, antislipvoetjes en een cool touch behuizing! Klaaaar? Bakken maar!

DO9227P

Last minute feestje? ​ Dan komen we snel uit bij pannenkoeken, want met bloem, melk, eieren en een goeie bakplaat ben je vertrokken! Bovendien kan je met de pannenkoekenplaat van DOMO kiezen tussen grote pannenkoeken of het kleinere formaat van American Pancakes. Deze plaat maakt er een echt ‘samen’-moment van doordat je dit toestel in het midden van de tafel kan plaatsen om samen te bakken. Maken jullie een grote lading? Waag je dan eens aan een pannenkoekentaart! Een dikke stapel met ‘lijm’ van bijvoorbeeld siroop, mascarpone, chocolade, vruchten… Zo weet je deze klassieker toch om te toveren in een ware verrassing en smaakbom.

 

Ook voor de volwassenen is de zomervakantie tijd voor ​ gezellig samen zijn. En dat begint ​ vaak met een lekker fris drankje en een BBQ! 

 

DO9253IB

Naast mooie glazen en leuke cocktail/mocktail creaties heb je nog nodig… ijsblokjes! Wil je deze altijd klaar hebben, dan heeft DOMO een ijsblokjesmaker die elke 9 minuten een nieuwe lading biedt (gelijk aan 12 kg in 24 uur). Zo heb jij altijd ijs in voorraad, voor die ene cocktail na je werk, of voor gans je gezelschap tijdens een last minute feestje!

DO8311TP

Krijg je op die zomeravond ook nog een hongertje? Dan biedt de DOMO teppanyaki de oplossing voor je BBQ-mood: het toestel is compact, je hebt geen kolen nodig, het is snel klaar en je bereidt vetvrij… Zet de plaat in het midden en iedereen kan gezellig aan tafel blijven zitten! Een heerlijk alternatief voor BBQ’en waar je met z’n allen samen van geniet, gewoon alles op tafel en smullen maar!

 

15 juli 2022
30 juni 2022