Sie sind hier

DOMO - Pizza Belgica

Pizza Belgica

4 stronken witloof
1 el boter
verse tijm
1 pizzadeeg
70 g Gandaham
VOOR DE KAASSAUS:
30 g bloem
2,5 dl melk
250 g Père Joseph
15 g boter
  1. Snijd de korst van de kaas. Snijd 60 g van de kaas in blokjes van 1 op 1 cm. Rasp de rest van de kaas.
  2. Zet een pan op het vuur en laat de boter smelten, voeg de bloem toe en meng goed, laat even drogen. Giet de melk erbij en breng aan de kook. Laat al roerend 5 min. doorkoken. Kruid met peper en zout. Voeg de geraspte kaas toe en meng nogmaals goed zodat je een dikke saus krijgt.
  3. Maak het witloof schoon en snijd fijn. Zet een pan op het vuur met wat boter en bak het witloof gaar gedurende 5 min. Kruid met peper en zout.
  4. Haal de pizzabodem uit de verpakking en bestrijk met de kaassaus. Verdeel het witloof erover en schik er de sneetjes Gandaham op. Verdeel de blokjes kaas over de pizza en bak gaar in de pizzamaker.